MIKKO VIRTASENA

Teemu Polakovski

MUISSA ROOLEISSA

Marika Mantonen

Jukka Ussa

Anne Myllymäki

Anniina Tapioharju

Elina Länsivaara

Mariia Herckman

Sovitus:
Pentti Kotkaniemi

Ohjaus:
Arto Mantela

Puvustus:
Tiina Salonen

Lavastus:
työryhmä

Valot ja äänet:
Arto Mantela

Esitysoikeudet:
Näytelmäkulma

 

 

 

Esityksen kesto:
n. 2 h 20 min (sis.väliajan)

 

Tiedustelut:
0400 969 490

 

Katsojapalautteet esityksestä

 

 

Kiitos Viialan teatteri, ehkä parasta mitä olen harrastajateatterissa nähnyt! Teksti, laulut, tanssit, rytmi - kaikki toimii loistavasti. Suosittelen!

Kiitos! Kaksi musiikin ammattilaista suosittelee. 💖🎶

Nyt nousee Viialan teatteri uudelle tasolle! Vadelmavenepakolainen - mikä näytelmä, aivan ammattitasoa! Koko näytelmä toimii, ei yhtään heikkoa lenkkiä! Ohjaus noudattelee hyvin Nousiaisen kirjaa ja sen henkeä. Pakko vielä kehua äänentoistoa, nyt ovat löytyneet oikeat säädöt, laulut soivat puhtaasti! Kiitos !

Aivan uskomattoman nautittava ja riemastuttava näytelmä! Iso plussa siitä miten olette huomioineet koronan, teatterissanne tuntee olevan turvassa.

Esitys oli hyvä ja persoonallinen. Näyttelijät onnistuivat rooleissaan. Pidin kovasti Ruotsin liput Abbamusiikin tahdissa-ideasta. Kymppi tuli.

Esityksenne oli aivan mainio, huippuluokkaa. Kiitokset hyville näyttelijöille, erityiskiitos lauluosuuksista, lavastajille, äänentoistolle ja väliaikatarjoilulle, kaikki sujui kitkattomasti.

Vadelmavenepakolainen oli mukaansatempaava ja riemukas. Hyviä laulajia, ei tullu "nolo olo" laulukohtauksista. Kiitos, että meillä on lähikulttuuria Viialassa.

Suuri kiitos Viialan teatterille! Aivan uskomattoman upea esitys, siitä kiitos kaikille, mutta nyt haluan kiittää myös todella hyvistä järjestelyistä. Tietoa koronatoimista tuli sähköpostiin ennakkoon, teki heti ammattimaisen mielikuvan ja loi turvallisuudentunnetta. Teatterille saapuessamme, saimme käsidesit koskettamatta mitään pulloa tms. Henkilökunnalla oli maskit käytössä, joten uskalsimme pukea myös omamme. Teillä oli todella selkeät ohjeet niin tauluissa kuin heijastettuna näyttämön seinäänkin. Turvavälit toimivat niin tullessa kuin katsomossakin. Katsomossa leijaili lievä desifointiaineen tuoksu, mutta tällä käynnillä olin siitä ennemmän kuin tyytyväinen. Olimme tilanneet väliaikatarjoilun, mutta emme ymmärtänet ottaa mukaan kuin yhden maskin jokaiselle mukaan - ei hätää ystävällinen rouva jakoi maskeja väliajan jälkeen ilmaiseksi! Mahtavaa! Pahoittelen pitkää viestiä, mutta olin niin tyytyväinen miten olette ottaneet haltuun tämän tilanteen ja teette todellakin teatteria vastuullisesti ja suurella sydämellä! Kiitos!

Julkinen kehu Viialan Teatterille...Aina ovat näytelmät vetäneet vertoja suurten teattereiden esityksille,eikä pettymystä taaskaan tullut Kirjaa lukemattomalle todella mieluinen teatteri-ilta...Vadelmavenepakolaisen näyttelijät sekä ruotsalaiset hittibiisit... Vahva suositus turvalliseen kulttuurikokemukseen

Aivan huikea Vadelmavenepakolainen, upea, pitkä, tasokas, koskettava ja monipuolinen! Olimme haltioissamme! Itkua naurua ja järkytystä, jännitystä. Kaikkea riittämiin!

Esitys oli upeaa katsottavaa ja kuunneltavaa. Arto on kehittynyt loistavaksi ohjaajaksi. Roolisuoritukset meni hienosti varsikin Teemulla, jolla olikin suuri urakka koko näytelmän ajan. Suosittelen ystävilleni Viialan Teatteria!!

 

 

 

 

 

 

 

Esitystä tukevat esimerkiksi

 

Loput tukijat käsiohjelmassa